TERMÉKEINK

4.802Ft
     

BEWIT CITROM 15ML ILLÓOLAJ 100% TISZTASÁGÚ

Kiszerelés: 1G
Egységár: 4.802.000Ft / KG
Termékleírás
Bewit citrom illóolaj 15ml

A Citrom esszenciális olaj a termés külső héjának hidegen sajtolásával készül. Egy kg illóolajhoz kb. 3000 citrom szükséges. Az aromaterápiában az egyik legkönnyedebb illat amelyben a friss, könnyű "magas tónusok" uralkodnak.

A citrom illóolaj esszenciának magas limonén tartalma, frissítő és nyugtató hatású. Az aromája élénkítő és melegítő. Támogatja az ésszerű gondolkodást, összpontosítást és a céltudatosságot, valamint segít a kétségek és gondok feldolgozásában, "megnyitja a szívet".

A Citrom esszenciális olaj az egészségi állapotunkra is jó hatással van: erősíti a szervezet természetes védekezőképes­ségét. Serkenti a légzőrendszer normális működését. Normalizálja a vér koleszterin szintjét (lipidek szintjét), pozitív hatással van a keringésre, agyi tevékenységre, és a memóriára. Segíti és szabályozza a májműködést.

Antibakteriális, antivirális, a szoba levegőjében párologtatva antiszeptikus hatású. A bőrfelületen használva összehúzó hatású. Párologtatva az egyik legkedveltebb olaj a szoba levegőjének frissítésére, szagtalanítására, fertőtlenítésére. Levegő fertőtlenítő hatását klinikai tanulmányok és vizsgálatok igazolják.

Botanikai elnevezés: Keserű citrom
Angol elnevezés: Lemon
Latin elnevezés: Citrus limonum
Származás helye: Olaszország

Figyelmeztetés:Ne alkalmazza bőrre, amennyiben az elkövetkezendő 36 órában UV sugárzásnak lesz kitéve.


Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.