TERMÉKEINK

1.248Ft
     

BILKA AQUA ARCTONIK 200ML

Kiszerelés: 200ML
Egységár: 6.240Ft / L
Termékleírás
Bilka 14+ aqua natura Hidratáló Arctonik

Kiszerelés: 200ml

Hidratáló Arctisztitó Tonik
100% Aqua Natura

Uborka és Sárgadinnye kivonattal, Maximális hidratálás!

Egy új generációs Arctisztító és Hidratáló Tonik - uborkavízzel gazdagítva gyengéden, tisztítja és hidratálja az arcbőrt. Bizonyítottan hatékony természetes hidratáló összetevők kombinációját tartalmazza, ami finoman eltávolítja a bőrön megtapadt szennyeződéseket, felfrissíti és tonizálja egész napra. Aktív összetevők és hatásai: Tiszta uborkavíz, Aminosavakat, C és A - vitaminokban, kénben és enzimekben gazdag anyagokat tartalmaz, amelyek bőrnyugtató, de egyben frissítő és világosító hatással bírnak. Uborka és Sárgadinnye-kivonatot - provitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek intenzív hidratáló hatásuk van. Felfrissíti és tonizálja a bőrt.
Farnezol - bizonyítottan antibakteriális hatású, tisztítja és védi a problémás bőrt (aknék ápolására).

Használati javaslat: Tegyen egy kevés Tonikot egy vattakorongra és finoman a középvonaltól kifelé irányuló mozdulatokkal gyengéden tisztítsa meg vele az arcát és a nyakát.
A maximális hatásfok eléréséhez a következő 3 lépés javasolt:
- arclemosás 14+ aqua narure Arclemosó Géllel,
- tonizálás a 14+ aqua nature Hidratáló Tonikkal,
- végül a hidratálás a 14+ aqua nature Hidratáló arckrémmel

Minden bőrtípusra javasolt!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.