TERMÉKEINK

1.990Ft
     

BIOLA FÉNYVÉDŐ KRÉM SOMKÓRÓS 75ML SPF10+

Kiszerelés: 75ML
Egységár: 26.533Ft / L
Termékleírás
Biola fényvédő krém Orvosi somkóróval. SPF 10+

Kiszerelés: 75ml

Sötétebb tónusú, naphoz szokott bőrre

8 1 % ö k o l ó g i a i ö s s z e t e v ő v e l

- Alacsony UVA /UVB védelem, SPF 10
- bőrtápláló bioaktív hatóanyagokkal
Bőrgyógyászatilag tesztelt!

Napozáshoz szokott bőrre,kis mértékű fényvédő hatású, testre és arcra is használható az arcápoló krém fölé. A fény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatoktól való védelmet segítő antioxidánsokat tartalmazó krém.

Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli időszakban kerülni. Kis gyermekeket csak megfelelő napvédő ruházatban, napernyő alatt célszerű napoztatni. A termék ásványi szinező anyaga nyomot hagyhat a strandruházaton, de nagyobb mennyiségű mosószerrel kimosható.

ÖSSZETEVŐK / INGREDIENTS (INCI): AQUA, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTR.*, MELILOTUS OFFICINALIS EXTR.,* TITANIUM DIOXID (CI77891), SILICA, MICA, IRON OXIDES (CI77491), OLEA EUROPEA FR. OIL*, SESAMUM INDICUM S. OIL*, CALENDULA OFFICINALIS FL. EXTR.*, ACHILLEA MILLEFOLIUM FL. EXTR.*, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, SOLANUM LYCOPERSICUM JUICE*, DAUCUS CAROTA S. JUICE*, THEBROMA CACAO S. BUTTER *, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS S. OIL*., TOCOPHEROL, CETYL ALCOHOL, EUCALYPTUS GLOBULUS L. OIL (LIMONENE, LINALOOL)*,CERA ALBA, XANTHAN GUM, LECITHIN, LACTIC ACID, ALLANTOIN, BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID

Konzerválószer: BENZYL ALCOHOL, BENZOIC ACID, SORBIC ACID

*= Ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági gazdálkodásból

Tanúsítja a BIOKONTROLL Hungária Nonprofit Kft, HU-ÖKO-01
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.