TERMÉKEINK

2.890Ft
     

DR.CHEN SZELÉN+Q10 KALCIUM+MG+ZINK 30DB

Termékleírás
Szelén Q10 Kalcium + Magnézium + Cink tabletta

Kiszerelés: 30db tabletta

Mindennapi támogatás a szellemi munkát végzők számára

Menedzserek, és szellemi munkát végzők sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. Hasonló életforma mellett felgyorsulnak a sejtek oxidatív folyamatai. Sok menedzser szervezete szelén hiánnyal küzd, amit a legjobb természetes forrásból pótolni.
A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.


Élesztőből származó szerves szelénnel, a jó hasznosulás érdekében. Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.
Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.


Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást - az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.


A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.