TERMÉKEINK

GREENMARK LÁGY ZABPEHELY 1000G

Termékleírás
Éden Prémium Lágy Zabpehely 1000g

A zabpehely remek kalcium forrás, valamint jelentős mennyiségben tartalmaz B1- vitamint, B2-, B3-, B6- és K-vitamin tartalma miatt is ajánlott a fogyasztása. Jó forrása az E-vitaminnak, de gazdag cink-, szelén-, réz-, vas-, mangán- és magnéziumforrás is. Kitűnő rostforrás, jó hatással van a koleszterinszintre és az emésztésre egyaránt. A rosttartalomnak köszönhetően a keményítők és egyéb szénhidrátok emésztését késlelteti, lassítja, így nem kell hirtelen inzulin ingadozástól tartanunk. Zsírszegény étel, ugyanakkor magas a fehérjetartalma, különösen növényi viszonylatban nézve. Teltségérzetet okoz, így kevésbé érezhetjük, hogy nassolni kellene, emiatt különösen reggel ajánlott a fogyasztása.

Mitől lágy a Lágy Zabpehely?

A vékonyabb pehelyméretnek köszönhetően gyorsabban főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve,áztatható.

Felhasználási javaslat:

A valódi kásaszerű állagot az egy-két perces főzés adja meg. Kihűlés után a hűtőben eláll több napig. Elfogyasztás előtt keverjük bele az egyéb komponenseket pl. gyümölcsöket.

Elkészítési javaslat: Egy csésze zabhoz 2 csésze vizet/tejet adunk,3-5 percig főzzük,ízlés szerint édesíthetjük. Müzlikhez is kiválóan használható.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.