TERMÉKEINK

2.150Ft
     

ÉDEN PRÉMIUM MANDULALISZT 250G

Kiszerelés: 250G
Egységár: 8.600Ft / KG
Termékleírás
Mandulaliszt 250g

Magas fehérjetartalmú, rostokban ásványi anyagokban és vitaminokban (kalcium, magnézium, vas, foszfor, mangán, szelén és cink, E vitamin) gazdag liszt. Könnyen emészthető, telítetlen zsírsavtartalma a szív -és érrendszer megfelelő működését segíti.

Bármely diéta és életmód (vegetáriánus,vegán,paleolit) képviselőjének tökéletes választás.

Gluténmentes, így gluténérzékenyek is fogyaszthatják!

Fogyasztása diófélékre érzékenyeknek nem ajánlott!

Felhasználási javaslat: mivel jól fűszerezhető, édes és sós ételek készítésére egyaránt alkalmas. Tökéletes kenyér, kalács, piskóta, muffin készíthető belőle.

Allergén információ:

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.