TERMÉKEINK

ÉDEN PRÉMIUM PARAJDI SÓ 1000G

Termékleírás
Éden Prémium Parajdi só 1000g

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól.
A parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, és nagyon magas (97%-os) a só (NaCl) tartalma.

Összetevők: 100% só.

Felhasználása: A tengeri és hagyományos só helyett, ételek ízesítésére. Száraz helyen tárolandó!

Származási hely: Románia

Minőségét megőrzi: korlátlan ideig.

Allergén információ:

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.