TERMÉKEINK

1.350Ft
     

FAITH IN NATURE SAMPON ALOE VERA 250ML

Kiszerelés: 250ML
Egységár: 5.400Ft / L
Termékleírás
Faith in Nature Bio aloe vera sampon

Kiszerelés: 250 ml

Normál vagy száraz hajra. Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén-mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. PH értéke hasonló a fejbőr pH értékéhez.

Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó aloe vera hatékonyan hidratálja a fejbőrt, erősítheti a hajat és antibakteriális hatással rendelkezik. Enzimekben és fehérjékben gazdag. Segít a faggyútermelés szabályzásában, így használatával a haj nem lesz se túl száraz, se túl zsíros.

Összetevők: víz (a Lake District nemzeti parkból), bio aloe vera, ammonium-lauril-éter-szulfát (kókuszból kivont tisztítószer), nátrium-klorid (bio tengeri só), kokamidopropil betain (növényi oldáskönnyítő, Polysorbate 20 (növényi eredetű oldáskönnyítő), citromolaj, limeolaj, teafaolaj, természetes aroma, klorofill-réz komplex (természetes színezék), limonene (narancsból kivont olaj).

100% paraben mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak. pH semleges.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.