TERMÉKEINK

5.630Ft
     

GAL K2+D3 FORTE 20ML

Kiszerelés: 20ML
Egységár: 281.500Ft / L
Termékleírás
K2 + D3 Forte (60 adag)

GAL_K2-D3_vitamin Forte, 1000 mcg K-komplex + 4000 NE D3 x 60 adag A K-komplex Forte cseppekkel megegyezik, ám adagonként 4000NE D3-vitamint is tartalmaz.

D3-, K1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek Bioaktív MK7-tel

Termékünk a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében BIO- és RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert organikus MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz D3-vitamint, K1-vitamint és a K2-vitamin bioaktív MK-7-es formáját, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.

Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő egyéneknek nem javasolt.

Összetevők: Organikus (bio) MCT-olaj (bio pálma- és kókuszolajból), fillokinon (K1-vitamin), menakinon-7 (K2-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), természetes antioxidáns: E-vitamin (kevert-tokoferolokból).

Napi 12 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverje!

1 üvegben ~60adag található

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.