TERMÉKEINK

1.815Ft
     

VITAKING GYMNEMA SYLVESTRE 400MG 90DB

Termékleírás
Gymnema Sylvestre 90db

A Gymnema sylvestre egy sűrű levelű, szőlőhöz hasonló futónövény. Ezen kívül segíti az egészséges fogyási folyamatot. A növény a cukor rombolójaként ismert a világban, mert az ősi időkben az ayurvédikus orvosok megfigyelték, hogy ha a gymnema levelét fogyasztják, az elnyomja a cukor ízét. Segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő.

Napjaink népbetegsége az elhízás, emiatt számos olyan régi gyógynövény kerül a kutatók kísérleteienek középpontjába, melyek manapság már feledésbe merültek. Ilyen ez a növény is, a Gymnema Sylvestre, mely cukorgyilkos gyógynövényként vált ismertté a világban.

Ez egy sűrű levelű, szőlőhöz hasonló futónövény, ami bokrokon és fákon kúszik fel, Dél-Indiában honos. Indiában már több mint 2000 éve használják. A növény a cukor rombolójaként ismert a világban, mert az ősi időkben az ayurvédikus orvosok megfigyelték, hogy ha ennek a növénynek a levelét fogyasztják, az elnyomja a cukor ízét. A gymnema sylvestre, más néven gurmar leveleinek elfogyasztása után elzsibbadnak a nyelv ízlelőbimbói, így nem érzik sem az édes, sem a keserű ízt; ebből kifolyólag kapta a gyógynövény a nevét: "az édes elpusztítója" (madhu-vinashi, gurmar).
A növényben található vegyület a gimneminsav, mely a vércukorszint normalizálását segíti elő. Csökkenti a szénhidrát utáni vágyat, és az éhségérzetet is, így könnyebb elkerülni a csokoládé és sütemények kísértését.
Gymnema Sylvestre hatása a szervezetre:

Segíthet a súlycsökkentő programok eredményességében, mint természetes étvágycsökkentő.
Segíthet csökkenteni az édesség iránti vágyat.
Csökkenti az édes íz érzékelését.
Segít fékezni az étvágyat.
Segít fenntartani az egészséges étvágy mértékét.
Ezáltal elősegítheti a vér normális cukorszintjét.

Próbálja ki ezt a nem mindennapi gyógynövényt, és iktassa be aktuális diétájába. A Vitaking terméke kapszulánként 400 mg gymnema levél őrleményt tartalmaz.

forrás: http://vitaking.hu/termek/gymnema-sylvestre/
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.