TERMÉKEINK

2.490Ft
     

VITAKING MAGNETRIO K2-D3-MG KOMPLEX 30DB

Termékleírás
MagneTrio 30db

A Vitaking MagneTrio egy olyan kiváló minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint. A növényekben is megtalálható szerves magnézium, D3-vitamin a magnézium jobb beépüléséért és Menakinon-7 (MK7) a legjobban hasznosuló K-vitamin forma.

A MagneTrio a Vitaking igazi prémium terméke. A MagneTrio egyetlen kapszulában kiváló minőségben és nagy mennyiségben tartalmaz 3 létfontosságú hatóanyagot, amelyek hozzájárul a normál izomműködéshez és részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A MagneTrio a magnéziumot (100mg) citrát formában tartalmazza!


A MagneTrio összetevői

Magnézium citrát

Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
Részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
Hozzájárul a normál izomműködéshez.
Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.
Hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.


K2 vitamin (MK7)

A K2-vitamin részt vesz a véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.

A K2 vitamint Weston A. Price (clevelandi fogorvos, 1870-1948) kutatásai során fedezte fel. Megvizsgálta a primitív népek ételeit, összehasonlította az észak amerikai modern ételekkel, és azt vette észre, hogy a bennszülöttek ételei, jóval több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Kutatásai során felfedezett egy új zsírban oldódó tápanyagot, amit elnevezett X-faktornak. Ezt a tápanyagot, megtalálta a halakban, belsőségekben és a legeltetett állatok tejéből készült vajban. Ma már tudjuk, hogy ez a tápanyag a K2 vitamin. Ez a vitamin kivétel nélkül megtalálható volt a primitív törzsek étrendjében.


D3 vitamin

A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe.

Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához.
Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
Szerepet játszik a sejtosztódásban.

forrás: http://vitaking.hu/termek/magnetrio/
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban előfordulhat hogy a termékek, közöttük elsősorban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tiszta Forrás Kft vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tiszta Forrás Kft nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tiszta Forrás Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.